Charlotte van Wezel

Sinds 2013 ben ik samen met mijn man en twee kinderen met veel plezier woonachtig in het centrum van Wassenaar. Ik ben opgegroeid in een dorpje in het rivierengebied en heb tijdens mij studie militaire geschiedenis in Leiden gewoond. Ook in Leiden ben ik actief geweest voor de VVD middels deelname aan verschillende commissies. 

Sinds september 2016 ben ik werkzaam als public affairs adviseur bij een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van corporate communicatie en public affairs in Den Haag.  Hiervoor ben ik vier jaar werkzaam geweest als persoonlijk medewerker voor VVD Tweede Kamerlid Ingrid de Caluwé. 

Voor mij is de VVD dé partij die de verantwoordelijk bij de burgers zelf neerlegt om in vrijheid hun leven naar eigen zin in te richten. Daarbij is een kleine slagvaardige overheid die haar huishoudboekje op orde heeft van belang. Zowel op nationaal, provinciaal als gemeentelijk niveau. Met een kleine slagvaardige overheid kunnen de belastingen flink omlaag. Hardwerkend Nederland moet het zelf verdiende geld zo veel mogelijk naar eigen inzicht kunnen besteden. Zo krijgt iedereen de ruimte om zich naar eigen inzicht te ontplooien en door hard te werken ambities ook waar te maken. 

Als u vragen heeft aan mij kunt u contact met mij opnemen door te mailen naar charlotte_van_wezel@hotmail.com of te bellen naar 06-42478477.