Matthijs Stekelenburg

Ik ben Matthijs, 38 jaar, ondernemer en vader van twee jonge kinderen. Met mijn vrouw en kinderen woon ik met veel plezier in ons groene en mooie dorp. Al op jonge leeftijd voelde ik mij sterk betrokken bij de politiek en de maatschappij. In het bijzonder spreken me de liberale waarden aan van vrijheid in gebondenheid, het nemen van verantwoordelijkheid en (creatief) denken in kansen, waarden die ik ook nu als ondernemer van harte onderschrijf.

De goede voorzieningen die Wassenaar biedt, denk hierbij aan scholen, sportmogelijkheden, kinderopvang, winkels en horeca, benut ik ten volle en met mij vele Wassenaarders. Deze goede voorzieningen zijn voor ons allemaal en moeten we koesteren. De komende jaren wil ik mijzelf vooral inzetten voor het behoud van onze goede voorzieningen in een groen, zelfstandig en bereikbaar Wassenaar waar het fijn wonen en ondernemen blijft!

Als ondernemer heb ik mijzelf de afgelopen jaren ontwikkeld op verschillende vlakken, zoals people en financieel management. Eveneens zou ik graag mijn brede politieke en bestuurlijke ervaring willen inbrengen in de gemeentelijke politiek. De uitdagingen waar we de komende jaren voor staan zullen we met beide handen moeten aanpakken. Doortastend, pragmatisch en met een liberaal kompas. De Wassenaarse VVD moet altijd bereid zijn een dergelijke bestuurlijke verantwoordelijkheid te nemen zodat ons groene en zelfstandige dorp een fijne plek blijft om te wonen, werken en recreëren. Immers, juist nu het ons (o.a. economisch) voor de wind gaat zullen we – ook door actief samen te werken in de regio - ‘het dak moeten blijven repareren als de zon schijnt'. 

Wassenaar blijft goed, wordt beter. Daar zet ik mijzelf graag voor in!