Jeroen Heijboer

Jeroen Heijboer ('s-Hertogenbosch, 23 september 1981) studeerde Fiscaal recht aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie heeft Jeroen zich actief ingezet voor verschillende organisaties en verenigingen in Leiden, waaronder de JOVD, de Kinderrechtswinkel en Studentenvereniging Augustinus waar hij penningmeester was.

Sinds zijn afstuderen is Jeroen werkzaam als belastingadviseur. Hij richt zich op familiebedrijven en de bijzondere (fiscale) positie van DGA's. Naast zijn functie als belastingadviseur, is Jeroen betrokken (geweest) bij verschillende de organisaties zoals SchuldhulpMaatje en is hij lid van besturen, waaronder de Leidse Maatschappij van Weldadigheid en de Stichting Oostenrijkse studiƫn. Sinds een goed jaar is hij lid van de Raad van Toezicht van de Leidse Pieterskerk.

Jeroen woont samen met zijn vrouw Silvia in het centrum van Wassenaar met hun twee katten Kiwi en Riesling. De laatste naam verraadt ook de passie van Jeroen: in zijn vrije tijd geniet hij graag van een mooi glas wijn en de daarbij passende gerechten. Deze laatste natuurlijk uit eigen keuken.