Teken petitie tegen windmolens dichtbij Wassenaarse kust

Wist u dat het Rijk het voornemen heeft een windmolenpark voor de Noordzeekust te plaatsen? Wist u dat dit ook voor de kust van Wassenaar zal zijn? Minister Kamp heeft besloten deze windmolens niet op de eerder genoemde afstand van 22 kilometer te plaatsen maar vanwege bezuinigingsdoeleinden op 18 kilometer, waardoor ze vanaf het strand zeer goed zichtbaar zullen zijn. U kijkt dus straks vanaf uw strandstoel niet meer naar een mooie blauwe zee, maar tegen een woud van 200 meter hoge masten. En economische schade door wegblijvende toeristen.

Wilt u dit niet? Teken dan de online petitie die pleit voor een goed alternatief op 40 kilometer van de kust, zie: http://www.windmolensopzee.nl/teken-de-petitie-voor-verplaatsing-van-de-windmolenparken-naar-ijmuiden-ver/

Op deze site vindt u ook andere informatie over de impact die het plaatsen van windmolens vlak voor onze kust zal hebben.

U kunt daarnaast ook een officiĆ«le zienswijze plaatsen op de speciaal daarvoor door de overheid ingestelde website, zie: http://www.platformparticipatie.nl/projecten/alle-projecten/projectenlijst/windenergie-op-zee/rijksstructuurvisie-hollandse-kust/voornemen/Index.aspx

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de petitie tekenen en een zienswijze indienen. Deelt u daarom dit bericht door onder dit bericht op de knop "aanbevelen" te drukken.