Wassenaarders op bezoek in de Tweede Kamer

Afgelopen vrijdag bezocht een grote groep Wassenaarders op uitnodiging van de VVD de Tweede Kamer. Tijdens dit bezoek werd er met Kamerlid Martin Wörsdörfer gesproken over het Kamerwerk, het afschaffen van de dividendbelasting en de ondertunneling van de N44. Na het gesprek kregen de aanwezigen een rondleiding door het Tweede Kamergebouw. 

De Wassenaarse VVD afdeling had het bezoek georganiseerd en met meer aanmeldingen dan plaatsen was de belangstelling groot. Naast een aantal leden was er ook een groot aantal belangstellenden aanwezig bij het bezoek. 

Wörsdörfer is, net als de VVD in Wassenaar, groot voorstander van het ondertunnelen van de N44 om de verkeersdoorstroming te bevorderen en ging daar graag met de aanwezigen in de fractiekamer over in gesprek. Ook in het nieuwe verkiezingsprogramma van de VVD is de ondertunneling prominent opgenomen. Tijdens de rondleiding werd een bezoek gebracht aan de Oude Zaal in het Kamergebouw waar tot 1992 de Tweede Kamer vergaderde, de huidige plenaire zaal en de bijzondere Handelingenkamer. 

Door de grote belangstelling wordt er in het nieuwe jaar opnieuw een bezoek aan de Kamer georganiseerd, de uitnodiging zult u weer via deze krant voorbij zien komen. Steunt u ook de ondertunneling van de N44? Teken de petitie op www.ikwildoorrijdenopden44.nl